Tourist Info Oldenzaal

Als exploitant van het toeristische informatiepunt van Oldenzaal vervult Oldenzaal Promotie de rol van gastheer en informatieverstrekker voor bezoekers van Oldenzaal. In de winkel aan de Grootestraat 35 kunnen gasten terecht voor informatie over Oldenzaal. Via de website Uitinoldenzaal.nl worden ook potentiële bezoekers van informatie voorzien.

Naast het verstrekken van informatie zet Oldenzaal Promotie ook in op toeristische productontwikkeling. Zo worden er fiets- en wandelroutes gemaakt, rondleidingen gegeven, activiteiten georganiseerd, arrangementen samengesteld en souvenirs verkocht.

Samenwerking

Oldenzaal Promotie bevordert de actieve betrokkenheid en samenwerking op het gebied van toerisme op lokaal niveau en sluit aan bij regionale initiatieven ter bevordering van het toerisme. Belangrijke partners daarbij zijn Twente Marketing en de andere toeristische informatiepunten in de regio, maar natuurlijk ook de lokale ondernemers.

Wie de activiteiten van Oldenzaal Promotie op het gebied van toeristische promotie graag ondersteunt, kan lid worden. Voor informatie over het lidmaatschap kun je contact opnemen met Wendy Steghuis via 0541 - 514 023, of een bericht sturen via onderstaande button.

.