Evenementencoördinatie

Oldenzaal Promotie heeft van Gemeente Oldenzaal de opdracht gekregen de evenementencoördinatie voor Oldenzaal te verzorgen. Hier wordt invulling aan gegeven door als onafhankelijke, centrale evenementencoördinator te werken aan onderlinge afstemming en samenwerking tussen lokale evenementenorganisatoren, waardoor de evenementen zich kwalitatief kunnen verbeteren en meer samenhang gaan vertonen, passend bij de positionering van Oldenzaal als 'De Glimlach van Twente'.

Oldenzaal Promotie houdt daarom een evenementenkalender bij en promoot deze intensief. Naast het promoten van evenementen werken we aan kennisdeling van organisatoren onderling en adviseren we vanuit onze eigen ervaringen op het gebied van evenementenorganisatie. Zo kunnen bestaande evenementen zich blijven ontwikkelen en hopen we dat er aanwas komt van nieuwe activiteiten.

Organiseer jij een evenement?

Ga jij een publiek evenement organiseren in Oldenzaal? Dan is het altijd handig Oldenzaal Promotie hierover te informeren. Samen kunnen we op zoek naar een goede datum, rekening houdend met wanneer er andere evenementen zijn. Zo kunnen we voorkomen dat evenementen elkaar in de weg gaan zitten en misschien wel ervoor zorgen dat evenementen elkaar kunnen versterken. Ook kunnen we desgewenst helpen met adviezen op gebied van organisatie. 

Ook laten we graag zien wat er in Oldenzaal te doen is. Daarvoor houden we op onze website Uitinoldenzaal.nl een evenementenkalender bij. Regelmatig delen we evenementen die hierin vermeld staan met onze volgers op sociale media en in onze nieuwsbrief. Wilt u deze publiciteit ook? Zorg dan dat je evenement ruim op tijd wordt aangemeld voor deze kalender via onderstaande button.

.