Binnenstadsmanagement

Oldenzaal Promotie heeft van Gemeente Oldenzaal de taak gekregen het binnenstadsmanagement voor het centrum van Oldenzaal te verzorgen. Deze rol wordt uitgevoerd door onze directeur. Zijn opdracht klinkt simpel: het vergroten van de economische vitaliteit van de binnenstad van Oldenzaal. De focus ligt daarbij op het zo aantrekkelijk mogelijk maken van de binnenstad voor consumenten, zodat er meer bezoekers gaan komen die vaker terugkomen en meer gaan besteden. Maar Oldenzaal moet natuurlijk ook aantrekkelijk zijn voor ondernemers die er een winkel hebben of willen beginnen.

Om Oldenzaal aantrekkelijk te laten zijn voor zowel consumenten als ondernemers, verleent Oldenzaal Promotie ondersteuning aan (groepen) ondernemers en betrokken partijen om gezamenlijk te werken aan een onderscheidend horeca- en winkelaanbod met veel reuring en gezelligheid. Oldenzaal Promotie vervult hierbij een organiserende rol om professionele samenwerking tussen ondernemers, vastgoedeigenaren, culturele instellingen en gemeente te laten plaatsvinden.

Positionering binnenstad

In Oldenzaal ervaar je aandacht. Aandacht voor service. Aandacht voor omgeving. Aandacht voor jou. Unieke hartelijkheid en een gezellige sfeer waar je graag nog eens voor terugkomt. Oldenzaal is een plek die roept: ‘kom d’r in, dan moak wie d’r wat moois van!’ Een plek die jou een glimlach bezorgt. We zijn een echte winkelstad, waar een combinatie van eigenheid en originaliteit leiden tot die unieke beleving waar je voor terugkomt.

Dat alles doen we vanuit de volgende waarden:

GASTVRIJHEID - KLANTVRIENDELIJKHEID - SERVICE - KWALITEIT - SAMENWERKING

We gaan voor minimaal een 8+ en zijn niet tevreden met lager cijfer dan dat!

.